Aan de slag als pedagogisch medewerker?

Category:
Icon
Icon aug 30, 2021

Als pedagogisch medewerker ben je betrokken bij de groei van derden. Je bekijkt wat er nodig is om te kunnen groeien, speelt in op kansen en bent betrokken als er iets geregeld moet worden. Aan de hand van jouw rapporten worden alle vorderingen, de groei of tegenslagen inzichtelijk. Waarbij je de schakel bent tussen cliënten en zorgverleners of ouders. Wanneer er vragen zijn kunnen mensen bij jou terecht. Waar jij ervoor zorgt dat de juiste stappen gemaakt kunnen worden. Ben jij de duizendpoot die wij nodig hebben?

Kiezen voor maatschappelijk werk Amsterdam?

Kies je als professional voor maatschappelijk werk Amsterdam? Dan ben je een onmisbare en vooral heel belangrijke schakel voor jongeren en ouderen. Die elk begeleiding nodig hebben. In de regel ben je er om mensen van dienst te zijn, de omgeving leefbaar te houden en maatschappelijk betrokken. Wij zetten ons voor de 100% in om iedereen die het verdiend een goede kans te geven zich te ontwikkelen.

Wij hebben dan ook een uiterst gedreven team die zich elke dag vol positiviteit inzet er het beste van te maken. Dat werpt absoluut de vruchten af en daarom zijn wij voortdurend op zoek naar handjes die er net als ons tegenaan willen gaan.

Solliciteren naar de vacature pedagogisch medewerker?

Ben jij de duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? De schakel tussen professionals en betrokkenen waar jij een directe band mee hebt? Dan moet je absoluut solliciteren naar de vacature pedagogisch medewerker. Want wij komen graag met je in contact.

Natuurlijk hebben wij je veel te bieden. Net zoals jij ons kwaliteit dienstverlening en het gezicht van onze organisatie te bieden hebt. Ben je benieuwd? Laat het ons weten en wij vertellen je er graag meer over.